Επιμορφωτικό Σεμινάριο για Σχολικούς Συμβούλους (Β Μέρος)

 Ιανουάριος 2018, ΠΕΚ Πάτρας

Selidodeiktis excel(2)

1η Ανακοίνωση -- Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής (έως Δευτέρα 08/01/2018 και ώρα 13:00)

2η Ανακοίνωση -- Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής (έως Τετάρτη 17/01/2018)

3η Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε για την πραγματοποίηση του Προαιρετικού-Εθελοντικού Επιμορφωτικού Σεμιναρίου για τη διαχείριση δεδομένων από το MySchοol με χρήση υπολογιστικών φύλλων, τεσσάρων (4)  διδακτικών  ωρών  δια  ζώσης σε μία (1) ημέρα για Σχολικούς Συμβούλους Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, με περιοχές ευθύνης στις Π.Ε. Αιτ/νίας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για την προχωρημένη διαχείριση δεδομένων με Υπολογιστικά Φύλλα.  

Υπεύθυνοι Σχεδιασμού και Επιμορφωτές του προγράμματος είναι οι Δ. Αθανασόπουλος, ΠΕ19, Διευθυντής Γυμνασίου Ρίου, Χ. Γιαννακόπουλος, ΠΕ19, Υπεύθυνος MySchool, ΠΔΕ Δυτ. Ελλάδας, Σ. Παπαδάκης, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ19, Δ/ντής ΠΕΚ Πάτρας, Χρ. Χριστακούδης, ΠΕ19, Διευθυντής 20ου Γυμνασίου Πάτρας, με θέμα: «Προχωρημένη διαχείριση δεδομένων My School με υπολογιστικά φύλλα»
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 4, στις εγκαταστάσεις του ΠΕΚ Πάτρας, την Τετάρτη 10/01/2018 και ώρα 10:00 - 13:30 ή ανάλογα με τις απαντήσεις σας (αν απαιτηθεί περισσότερος χρόνος προετοιμασίας) στις αρχές Φεβρουαρίου σε ημερομηνία που θα σας ανακοινώσουμε εγκαίρως .  
Παρακαλούνται οι κ.κ. Σχολικοί Σύμβουλοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση στον ιστότοπο του ΠΕΚ Πάτρας έως και την Δευτέρα 08/01/2017 ώρα 13:00 (και από εδώ: https://goo.gl/Brcft1 ) για την καλύτερη διοργάνωση του σεμιναρίου.
Το σεμινάριο διοργανώνεται εξ ολοκλήρου σε εθελοντική βάση από το ΠΕΚ Πάτρας.
Οι μετακινήσεις των Σχολικών Συμβούλων θα πραγματοποιηθούν χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.